Autosleutel reparatie bij Autosleutel.nl

Een autosleutel wordt vaak meerdere keren per dag gebruikt, veelvuldig gebruik kan zorgen voor slijtage of ergere problemen. Het kan zo zijn dat de drukknoppen van de autosleutel niet meer goed werken of zelfs helemaal niet meer werken.


Een kapotte autosleutel is natuurlijk erg vervelend, want wanneer je de auto nodig hebt is dat niet mogelijk op dat moment. Het is daarom erg belangrijk om vroegtijdig de autosleutel te laten repareren bij slijtage, wanneer de autosleutel helemaal kapot is kun je hiervoor terecht bij een autosleutel maker zoals Autosleutel.nl


Een kapotte autosleutel kan verschillende redenen hebben. Het kan zo zijn dat de drukknop van de autosleutel kapot is, een ander veel voorkomend probleem is dat de auto niet meer start of dat de sleutel niet meer goed werkt door waterschade. Het is ook mogelijk dat de behuizing van de autosleutel defect is.



Autosleutel reparatie de behuizing

De behuizing van een sleutel heeft niet het eeuwige leven, daarom kan het nodig zijn om deze te vervangen. Het is zo dat je dit vaak ook wel zelf kan repareren. In sommige gevallen (bij een aantal merken) is dit een lastige klus, dan kunnen wij dit voor jou doen! Wij zullen de elektronica en de sleutelbaard van de autosleutel omzetten in de nieuwe behuizing. Dit zodat jouw autosleutel weer werkt!



Autosleutel repareren na waterschade

Je autosleutel werkt niet meer na waterschade? Ook om deze reden kun jij bij ons jouw autosleutel laten repareren. Het ligt er natuurlijk wel aan welke schade er precies aan de sleutel is. Het is zo dat onze sleutelspecialist zal kijken welke onderdelen van de niet werkende sleutel gerepareerd moeten worden en deze repareren! Wanneer de schade aan de sleutel te groot is, zullen wij contact opnemen dit in verband met de kosten van de autosleutel reparatie.



Het repareren van de drukknop

Elektronische autosleutels hebben natuurlijk drukknoppen die gebruikt worden. Het komt wel eens voor dat de auto niet meer open of op slot gedaan kan worden. Wanneer je dan een nieuwe sleutel of nieuwe kaart bij de dealer moet halen, ben je al snel honderden euro's kwijt. Daarom is het slim om te denken aan autosleutel reparatie. Vaak is het zo dat het schakelaartje defect is of dat de chip los zit. Wij kunnen dan de schakelaar vervangen en de chip solderen. We maken de sleutel weer dicht en dan is de sleutel gerepareerd!



Een autosleutel bijmaken

Wil jij graag een reservesleutel van de auto omdat je denkt dat jouw autosleutel kapot gaat? Je kunt een nieuwe autosleutel van bijna alle merken bij ons laten maken! Zo krijg je een nieuwe afstandsbediening waarmee jij de auto kan bedienen!


Een autosleutel bijmaken kan online heel eenvoudig! Wij zorgen er voor dat jij met een korte levertijd de juiste sleutels ontvangt.



Autosleutel reparatiekosten

Voor een autosleutel repareren hanteren wij vaste prijzen. De kosten van de autosleutel repareren zijn €49,95, inclusief de verzendkosten en BTW. Bij deze prijs komen wel eventuele kosten van de nieuwe sleutelbehuizing.


Bij deze reparatieservice zorgen wij er voor dat wanneer de autosleutel reparatie niet lukt, het volledige bedrag terug wordt gestort.


Voor de reparatie van autosleutels zorgen wij er voor dat je deze binnen een week weer terug hebt. Waarbij je ook een track en trace ontvangt zodat je de sleutel kan volgen.


Het is belangrijk dat jij weet dat wij bij alle merken autosleutels alleen repareren aan apparatuur en de elektronica. Wij zullen ons niet bezig houden met de code of de software van de sleutel.



Kom bij Autosleutel.nl voor de reparatie van jouw sleutels!

Een printplaat, de behuizing, reparatie en elektronica van autosleutels. Wij weten er alles van! Wij zijn dan ook dé specialist op het gebied van autosleutel reparatie! Is jouw autosleutel kapot, bijvoorbeeld omdat je merkt dat de auto niet altijd even goed op slot en open gaat? Moeten wij de autosleutel repareren omdat deze helemaal niet meer werkt? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou graag!