Betrouwbare service!
Direct op voorraad
Vóór 17:00u besteld = vandaag verzonden
Gratis verzending
Geen verzendkosten
Veilig betalen
Beveiligde verbinding
Retourneren
14 dagen bedenktijd
Type sleutel
Aantal drukknoppen
Elektronica meegeleverd

Fiat

Fiat sleutel bestellen

Behuizingen en autosleutels gaan regelmatig stuk. Drukknoppen en behuizingen raken soms versleten of gaan kapot. Om snel weer aan een goedwerkende autosleutel te komen, kun je die op onze site bestellen. Gaat het om een Fiat sleutel? Dan vind je op deze pagina het assortiment voor de verschillende modellen.
 
Autosleutels Fiat
Op deze pagina vind je een uitgebreid assortiment sleutelbehuizingen, kapsleutels, contactsleutels en andere accessoires. Ze zijn te bestellen voor de verschillende modellen van Fiat, waaronder de Panda, Bravo, Stilo en Idea. 
 
Wat moet je zelf doen?
Lees bij iedere productbeschrijving de verdere specificaties en wat u zelf eventueel moet doen om de sleutel te activeren en in gebruik te nemen. Het omzetten van de oude sleutel naar de nieuwe sleutel is zonder enige technische kennis goed zelf te doen.

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Bestel snel
Kijk goed naar de afbeeldingen welke sleutel jij nodig hebt. Vergelijk jouw huidige bestaande model met de nieuwe sleutel in onze webshop. Bestellen gaat gemakkelijk en snel via de Bestelbutton. Betaling kan online via iDeal. Voor verzending hoef je niet te betalen. Zo kun je snel en gemakkelijk weer over een nieuwe autosleutel beschikken.
 
Toch nog vragen?
Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust. Telefonisch zijn wij te bereiken op tel. 0852 735 232. Of stuur ons een mail via het formulier. Bij ieder sleutelproduct kun je voor vragen of opmerkingen ook gebruikmaken van ons contactformulier. 

© 2012-2021 Auto-sleutel.nl is een onderdeel van Miller Concepts