Vóór 17:00u besteld = vandaag verzonden Gratis verzending Veilig betalen Retourneren

Autosleutel bijmaken

Autosleutel bijmaken – betrouwbaar, scherp geprijsd en snel geleverd

Autosleutel verloren, op zoek naar een (extra) reservesleutel, of heb je een nieuwe auto gekocht en slechts één autosleutel ontvangen? Bij autosleutel.nl bestel je gemakkelijk en snel een autosleutel met elektronica. Dat wil zeggen een volwaardige autosleutel met afstandsbediening zodat je je deuren op afstand kunt openen en sluiten. Uiteraard kan je met de sleutel ook de auto starten.

Welke autosleutel is geschikt?
Afhankelijk van de uitvoering van je auto is het mogelijk om een autosleutel met afstandsbediening of een contactsleutel te maken. Een sleutel met afstandsbediening geeft je de mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten, centrale deurvergrendeling genaamd. Indien je auto niet over centrale deurvergrendeling beschikt en je je auto handmatig met je autosleutel opent, dan heb je een contactsleutel met transponder nodig.

 

Welke autosleutel is geschikt?
Onderaan deze pagina is een contactformulier te vinden. Als je daar je kenteken aangeeft en laat weten of je een sleutel met- of zonder afstandsbediening wilt, gaan wij voor jou uitzoeken welk model je nodig hebt en wat deze sleutel (inclusief het slijpen en programmeren) precies kost!

 

Waar kan de sleutel worden bijgemaakt?
Wij zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, een stad tussen de gemeenten Capelle aan den IJssel en Gouda. Op nog geen 10 minuten rijden van Rotterdam.

Wij werken enkel op afspraak zodat we er zeker van kunnen zijn dat we je van dienst kunnen zijn. Benieuwd of wij je kunnen helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

 

Vraag je autosleutel aan


© 2012-2022 Auto-sleutel.nl is een onderdeel van Miller Concepts