Autosleutel bijmaken

Autosleutel bijmaken – betrouwbaar, scherp geprijsd en snel geleverd

Autosleutel verloren of op zoek naar een (extra) reservesleutel. Of heb je een nieuwe auto gekocht en slechts één autosleutel ontvangen? Bij autosleutel.nl bestel je gemakkelijk en snel een autosleutel met elektronica. Dat wil zeggen een volwaardige autosleutel met afstandsbediening zodat je je deuren op afstand kunt openen en sluiten. Uiteraard kan je met de sleutel ook de auto starten. 
 

Welke autosleutel is geschikt?
Afhankelijk van de uitvoering van je auto is het mogelijk om een autosleutel met afstandsbediening of een contactsleutel te maken. Een sleutel met afstandsbediening geeft je de mogelijkheid om de auto op afstand te openen en te sluiten, centrale deurvergrendeling genaamd. Indien je auto niet over centrale deurvergrendeling beschikt en je je auto handmatig, met je autosleutel, opent dan heb je een contactsleutel met transponder nodig.
 

Kan mijn autosleutel worden bijgemaakt bij Autosleutel.nl?
Is jouw autosleutel bij te maken? Zie hiervoor de volgende tabel en de onderstaande toelichting.
 
Je auto Kan worden bijgemaakt? Wat is er mogelijk
Heeft een autosleutel met afstandsbediening Ja Je kunt een autosleutel met afstandsbediening bestellen.
Heeft een afstandsbediening maar je bent de autosleutel verloren Ja Neem contact met ons op, wij gaan na hoe je weer over een sleutel met afstandsbediening kunt beschikken.
Heeft geen centrale deurvergrendeling Ja Je kunt een contactsleutel met transponder bestellen.
Je hebt geen autosleutel meer van je auto Nee Neem contact op met de dealer voor een oplossing. Wij kunnen je helaas niet van dienst zijn.Je huidige autosleutel heeft een afstandsbediening
Indien je autosleutel over een afstandsbediening beschikt dan kun je een reservesleutel met afstandsbediening bestellen. Dat wil zeggen, een autosleutel inclusief elektronica (afstandsbediening) en transponder. De elektronica zorgt ervoor dat je de auto op afstand kunt openen en sluiten. De transponder (ook wel startonderbreker genoemd) zorgt ervoor dat je de auto kunt starten.

Wij vermelden in de titel en productbeschrijving van de autosleutel of de sleutel geschikt is als reservesleutel met afstandsbediening. Dit is te herkennen aan de term “met elektronica”. 
 
Mijn auto heeft centrale deurvergrendeling maar ik ben mijn autosleutel met afstandsbediening verloren
Als je nog over een contactsleutel beschikt is de kans groot dat we je kunnen helpen. Stuur ons een foto van je contactsleutel per e-mail naar info@auto-sleutel.nl en wij nemen contact met je op. 
 
Je huidige autosleutel heeft geen afstandsbediening
Indien je over een autosleutel zonder centrale deurvergrendeling beschikt heb je waarschijnlijk een contactsleutel. Wij vermelden in de titel en productbeschrijving van de autosleutel of de sleutel geschikt geschikt is als reservesleutel. Dit is te herkennen aan de term “contactsleutel met transponder”. 

Je hebt geen autosleutel meer
Indien je beide autosleutels bent verloren kunnen wij je helaas niet helpen. Wij adviseren je contact op te nemen met de dealer voor een oplossing.
 


Hoe koppel je een nieuwe afstandsbediening aan je auto?
Het programmeren, ook wel koppelen, inleren en inlezen genoemd, van je autosleutel zal door een autobedrijf, vakgarage of autodiagnosebedrijf uitgevoerd moeten worden. 

Vaak is het ook mogelijk om de autosleutel zelf te koppelen aan je auto. Of dit mogelijk is staat in het boek van je auto in het hoofdstuk "autosleutel". Staat hierin niets beschreven, stuur ons dan gerust een e-mail met daarin je kenteken van de auto. Dan kunnen wij nagaan of het mogelijk is de autosleutel zelf te koppelen aan je auto
 
De sleutels welke wij leveren zijn niet voorgeprogrammeerd door de fabrikant. Hierdoor is de autosleutel niet te programmeren door een dealer. De dealer besteld namelijk bij de importeur / groothandel een voorgeprogrammeerde autosleutel op basis van je chassisnummer (voertuig identificatie nummer). 

Wat dien je te doen?
Stap 1. Informeer in de omgeving bij een autobedrijf, vakgarage of autodiagnosebedrijf of zij sleutels met elektronica kunnen programmeren. 
Stap 2. Controleer of je de autosleutel zelf kunt koppelen met je auto. Indien dat niet mogelijk is informeer dan of een autobedrijf, vakgarage of autodiagnosebedrijf dit voor je kan doen. 
Stap 3. Indien van toepassing: laat je sleutelbaard (ijzeren gedeelte wat in je contactslot gaat) slijpen en transponder (startonderbreker) inlezen door een sleutelmaker.Hoe koppel je een nieuwe transpondersleutel aan je auto?
Het koppelen van een transpondersleutel is vrij eenvoudig en kan een sleutelmaker voor je uitvoeren. 
 
Wat dien je te doen?
Stap 1. Bestel de juiste transpondersleutel en laat je sleutelbaard slijpen bij een sleutelmaker.
Stap 2. Laat de startonderbreker kopiëren door de sleutelmaker. De startonderbreker (transponder) zorgt ervoor dat je de auto kunt starten. Meer informatie lees je hier
Stap 3. Dat is alles, je hebt nu een goed werkende contactsleutel!
 

 
Heb je vragen?
Jouw vraag niet beantwoord, wij helpen je graag. Neem contact met ons op via de contactpagina
 
 
 

© 2012-2019 Auto-sleutel.nl is een onderdeel van Miller Concepts