Microschakelaars

Zijn je knoppen van de sleutelbehuizing versleten en zie je de chip / electronica zitten? Dan is de kans aanwezig dat dat microschakelaar beschadigt is of er helemaal vanaf is. Als de microschakelaar beschadigt is of er helemaal af is zal de drukknop niet (goed) werken. Je hebt in dat geval een nieuwe sleutelbehuizing en microschakelaar nodig. Op de productfoto’s zie je hoe deze eruit ziet en hoe je de microschakelaar kan herkennen.


Controleer goed als je de microschakelaar bestelt of de foto’s overeenkomen met jouw microschakelaar. Twijfel je welk model te bestellen? Stuur dan een foto van de electronica per e-mail zodat wij je kunnen adviseren. Onze contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina 


Wat is een microschakelaar


Als je op de drukknop van je autosleutel klikt vangt de microschakelaar de druk op. De microschakelaar activeert de electronica voor bijvoorbeeld het openen of sluiten van de autodeuren. 


Waarom de microschakelaar vervangen?


Zoals aangegeven zal de sleutel niet (goed) werken indien de microschakelaar beschadigt is en/of er helemaal vanaf is. In dit geval biedt een nieuwe microschakelaar vaak uitkomst. Een nieuwe autosleutel met electronica en startonderbreker is ook mogelijk, echter is deze oplossing een stuk prijziger en ons inziens in veel gevallen onnodig. 


Monteren van de microschakelaar 


Voor het zelf monteren van een microschakelaar dien je over de juiste apparatuur en kennis te beschikken.  Liever niet zelf de microschakelaar monteren, wij kunnen dat voor je verzorgen. Zie hiervoor onze microschakelaar reparatieservice.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.
loader
Bezig met laden...