Vóór 17:00u besteld = vandaag verzonden Gratis verzending Veilig betalen Retourneren

Klantenservice

Wij zijn blij dat je bij ons bent uitgekomen – en we willen ook graag dat je bij ons blijft uitkomen. Daarom zijn we zo open en transparant mogelijk. Daar hoort een goed geolied contactcentrum bij, waarin we altijd voor je klaar staan. Maar voor je ons vol enthousiasme e-mailt, chat of belt met je vraag, raden we je aan om hieronder even rond te neuzen. Je vindt hier namelijk het antwoord op je meeste vragen. En hoe snel wij ook proberen te zijn, zo snel als het internet kunnen we nooit worden. Toch niet het antwoord op je vraag gevonden? Neem dan contact op via ons contactcentrum.

 

Bestellen Levertijd en verzendmethoden
 • Bestellen bij Auto-sleutel.nl is heel gemakkelijk. Lees hoe je in 6 stappen het bestelproces doorloopt. 
  » Lees verder

   
 • Hoe snel word je bestelling geleverd en hoe word je bestelling verzonden.
  » Lees verder

Betaalmethoden

Auto-sleutel.nl Nieuwsbrief
 • Je kan de betaling voldoen middels een overboeking of iDEAL betaling. Kom je ook België? Dan kan je betalen met Mister Cash.
  » Lees verder

   
 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken en acties. Maak een account aan en ontvang de gratis nieuwsbrief.  
  » Nu aanmelden

Retouren en defecten

Algemene voorwaarden
 • Wat zijn je rechten en plichten? Alles wat je wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, lees je hier. 
  » Lees verder

Contact opnemen

Privacy verklaring 
 • Auto-sleutel.nl is bereikbaar per e-mail, telefoon en livechat. 
  » Lees verder

   
 • Auto-sleutel.nl respecteert de privacy van haar klanten en bezoekers. Auto-sleutel.nl registreert enkel noodzakelijke gegevens die nodig zijn voor de dienstverlening. 
  » Lees verder

Disclaimer

 
 • De informatie op de website van Auto-sleutel.nl is met zorg samengesteld en aanvraard geen enkele aansprakelijkheid voor de volledigheid of de juistheid van de informatie.
  » Lees verder

 

 

© 2012-2023 Auto-sleutel.nl is een onderdeel van Miller Concepts