Elektronica sleutels

Elektronica sleutels


Zoek je een autosleutel met afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij verkopen complete sleutels, dat wil zeggen autosleutels inclusief de elektronica. De sleutel kan je gebruiken indien je je autosleutel bent verloren of als reservesleutel.

Controleer altijd goed of de aanboden sleutel overeenkomt komt met je huidige sleutel. Zo zorg je ervoor dat de juiste sleutel besteld..


Advies nodig? Wij helpen je graag, neem gerust contact op per telefoon of e-mail.


Refine search


Alfa Romeo afstandsbediening


Op zoek naar een nieuwe Alfa Romeo afstandsbediening? De afstandsbediening is een volwaardige reservesleutel. Je kunt met de autosleutel de auto op afstand centrale deurvergrendeling openen en sluiten.


Heb je een sleutelbehuizing nodig omdat bijvoorbeeld de drukknoppen van je autosleutel versleten zijn? Bekijk dan de Alfa Romeo sleutelbehuizingen.


Wens je advies? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina.


Mini afstandsbediening


Ben jij op zoek naar een Mini afstandsbediening? Bekijk ons assortiment met Mini afstandsbedieningen. De autosleutel beschikt over elektronica de groene chip als je de autosleutel opent waarmee de deuren op afstand geopend en gesloten kunnen worden. De Mini afstandsbediening is dus een volwaardige extra reservesleutel.


Heb je een sleutelbehuizing nodig omdat bijvoorbeeld de drukknoppen van je autosleutel versleten zijn? Bekijk dan onze Mini sleutelbehuizingen.


Wens je advies? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina.

loader
Bezig met laden...