Vóór 17:00u besteld = vandaag verzonden Gratis verzending Veilig betalen Retourneren

Een nieuwe autosleutel, hoe gaat het in zijn werk?

Ben je je autosleutel verloren? Je sleutel is defect? Of je wilt gewoon een (extra) autosleutel. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leggen in 5 eenvoudige stappen uit hoe het bijmaken van een sleutel is zijn werk gaat.

Vooraf

Bepaal of je een autosleutel met afstandsbediening of een contactsleutel wil. Een sleutel met afstandsbediening daarmee kan je de deuren op afstand openen en sluiten en natuurlijk kan je met de sleutel de auto starten. Met een contactsleutel kan je handmatig de deuren openen en sluiten (in het contact) en de auto starten. Natuurlijk kan onze klantenservice je hierin ook adviseren.

Voor het bijmaken van een autosleutel dien je altijd fysiek bij ons lang te komen. We koppelen en testen de autosleutel namelijk in je auto, dit kan niet op afstand.

Stap 1: Neem contact op met onze klantenservice
Vul het formulier onderaan de pagina in of neem telefonisch via +31 852 735 232 contact op en spreek het door met onze medewerker.
Stap 2: We plannen een afspraak in bij ons op locatie
Je ontvangt een bevestiging van de afspraak per e-mail, je betaalt alleen als het resultaat succesvol is!
Stap 3: Je bezoekt onze servicelocatie op de afgesproken datum en tijdstip
Onze collega ontvangt je met koffie of thee. Daarna neemt hij de afspraak met je door, bekijkt je auto en gaat aan de slag. Je kan bij ons op kantoor wachten of een boodschap doen in het winkelcentrum aan de voorkant van de straat.
Stap 4: De sleutel bijmaken
Binnen 45 tot 60 minuten maakt onze collega een nieuwe sleutel bij. Nadat de sleutel goed werkt controleert hij samen met jou de werking. Als alles naar behoren werkt betaal je het afgesproken bedrag PIN/contant.
Stap 5: Gefeliciteerd!
Je gaat tevreden naar huis met een (extra) nieuwe autosleutel!

 

Vragen?
Vragen? Neem gerust contact op met onze medewerker.

 

Vraag je autosleutel aan


© 2012-2023 Auto-sleutel.nl is een onderdeel van Miller Concepts