Een nieuwe autosleutel, hoe gaat het in zijn werk?

Ben je je autosleutel verloren? Is je sleutel defect? Of wil je gewoon een extra autosleutel? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leggen in 6 eenvoudige stappen uit hoe het bijmaken van een sleutel in zijn werk gaat!



Stap 1: Bepaal je wensen
Er bestaan twee soorten autosleutels. Een sleutel met afstandsbediening of een contactsleutel. Met een sleutel met afstandsbediening kan je de deuren op afstand openen en sluiten en uiteraard de auto starten. Met een contactsleutel kan je handmatig de deuren openen en sluiten (in het contact) en de auto starten. Uiteraard kan onze klantenservice je hierin ook adviseren!

Stap 2: Neem contact op met onze klantenservice
Vul het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact op via +31 852 735 232 en spreek jouw wensen door met onze medewerker

Stap 3: Offerte en afspraak plannen
Na het bespreken van jouw wensen en advies van onze medewerker sturen we je een prijsopgave van de sleutel. Wanneer je hier mee akkoord gaat kunnen wij een afspraak maken om bij ons op locatie langs te komen voor het bijmaken van jouw sleutel. Je ontvangt een bevestiging van de afspraak per e-mail!

Stap 4: Je bezoekt onze servicelocatie op het afgesproken tijdstip
Onze collega ontvangt je met koffie of thee. Daarna neemt hij de afspraak met je door, bekijkt je auto en gaat aan de slag. Je kan bij ons op kantoor wachten. De werkzaamheden nemen gemiddeld 45 minuten in beslag.

Stap 5: De sleutel bijmaken
Onze medewerker gaat hard aan de slag om jouw sleutel bij te maken. Nadat de sleutel goed werkt controleert onze medewerker samen met jou de werking. Als alles naar behoren werkt betaal je het afgesproken bedrag met PIN of contant.

Stap 6: Gefeliciteerd! Jij hebt een nieuwe sleutel!
Je gaat tevreden naar huis met een (extra) nieuwe autosleutel!