Vóór 17:00u besteld = vandaag verzonden Gratis verzending Veilig betalen Retourneren

Betaalmethoden

Betalen bij Autosleutel.nl

Je kan betalen bij ons via iDEAL, Paypal, Creditcard en Mister Cash en KBC / CBC betaalknop voor onze Belgische klanten. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een handmatige overboeking. Betalingen (met uitzondering van overboekingen) worden verwerkt door Mollie Payments. Op het afschrift staan zij als de ontvanger van het geld. In de omschrijving vind je onze website en het bestelnummer, zodat je gemakkelijk kunt herleiden waarom je een bedrag hebt overgemaakt aan Mollie. Bij retourbetalingen zul je ook een bedrag ontvangen van Mollie Payments.

Overboeking
Vanuit elk Europees land kun je ons betalen via handmatige overboeking. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling. In de bestelbevestiging vind je het te betalen bedrag van je bestelling, het betalingskenmerk en de bankrekeninggegevens van Autosleutel.

We kunnen je pas helaas de sleutel toesturen zodra de betaling op onze bankrekening is ontvangen. Dit duurt daarom iets langer dan een betaling via iDEAL, Paypal, Creditcard, KBC / CBC betaallknop en Mister Cash. We versturen je de bestelling na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk op, binnen 24 uur. Als je niet betaalt na het ontvangen van de bestelbevestiging, dan zullen wij je bestelling na dertig dagen kosteloos annuleren.

iDEAL
Bij Autosleutel kun je je boekingen afrekenen met iDEAL. Heb je een betaalrekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL. Als je kiest voor betaling met iDEAL, dan word je doorverwezen naar de iDEAL-betaalmodule. Het is vergelijkbaar met een reguliere overboeking via internetbankieren, maar dan hoef je zelf niet het bedrag en het kenmerk in te voeren. Meer informatie over iDEAL lees je op de iDEAL-website.

Creditcard
Bij Auto-sleutel kun je je boekingen afrekenen met creditcard. Wij ondersteunen de creditcards van   Mastercard, Maestro en Visa en VPay. Als jekiest voor betaling met creditcard, word je doorverwezen naar de creditcardbetaalmodule. Al je gegevens blijven voor Auto-sleutel onbekend, dus je betaling wordt volledig veilig (via Mollie Payments) uitgevoerd.

Paypal
Je kunt ook kiezen om af te rekenen met Paypal. Indien je tijdens het bestelproces kiest voor de betaalwijze Paypal word je doorverwezen naar de Paypal betaalmodule. De transactie verloopt via een beveiligde verbinding. Je financiële en persoonlijke gegevens blijven privé voor Auto-sleutel, wij krijgen je bank- of creditcardgegevens niet te zien. Meer informatie over Paypal lees je op de website van Paypal.

Mister Cash
Heb je een Belgische bankrekening? Dan kan je kiezen om te betalen met Mister Cash. Meer informatie over Mister Cash lees je op de website van Bancontant.

KBC- en CBC-betaalknop
Heb je een Belgische bankrekening? Dan kan je kiezen om te betalen met de KBC- / CBC-betaalknop. Meer informatie over KBC- en CBC-betaalknop lees je op de website van KBC.

 

Goed om te weten

Mollie Payments
Wanneer je betaalt via een online betaalmodule, dan wordt je betaling verwerkt (m.u.v. overboeking) door Stichting Mollie Payments. Dat wordt ook vermeld op je bankafschrift.

Sessie is verlopen
Als er een te lange tijd tussen de bestelling en het afrekenen, kan het zijn dat onze website aangeeft dat de betaling niet is ontvangen. De sessie verloopt namelijk na een aantal minuten. Het gebeurt bijna nooit, maar mocht je deze melding ontvangen terwijl je al wel hebt betaald, kijk dan even of het bedrag is afgeschreven en of je een bevestiging van de betaling per e-mail hebt ontvangen van Auto-sleutel. Als dat het geval is, dan is er niets aan de hand en ontvang je gewoon de sleutel per post. Als de betaling niet gelukt is, probeer het dan opnieuw. Kom je er toch niet uit? Stuur ons een e-mail met je naam, bestelnummer  en bankrekening waar het geld afkomstig van is, dan lopen wij je betaling even na.

Wil je lezen over ons bestelproces? Dat kan hier.

 

<< naar Klantenservice

© 2012-2023 Auto-sleutel.nl is een onderdeel van Miller Concepts